6h de solidaritat. Martorell/Cargill

Publicado: 16/05/2016 en CARRERAS

Els corredors estem acostumats a afegir curses a les nostres cames en funció d’allò que ofereix que ens atreu; ja sigui recorregut, distància, desnivell, preu…Però moltes vegades ens oblidem de curses que el principal que ofereixen es solidaritat

En aquest cas estic parlant de les 6h solidaries de Martorell que ja a la seva tercera edició comença a consolidar-se i a tenir un nivell que ja voldrien moltes d’aquest estil. No es només una cursa solidaria. Ofereix un ambient inmillorable, un recorregut agradable amb una volta continua de 2,5km, amb el seu petit desnivell per volta però que va sumant i endurint el recorregut a mida que avances.
La distancia la poses tu. Pots venir a donar 1 volta o totes les que puguis durant 6h. I el preu es inmillorable: 1€ i portar productes per al banc d’aliments! Aquest any s’han recaptat més de 500kg!

Un altre gran valor afegit es la gran familia que ens trobem allà. Bon ambient, riure, salutacions constants, ànims…Si sumes els km’s que tenen a les potes els “típics” d’aquesta cursa sumes unes quantes voltes al mon.
I aquest any el nivell era impressionant. No diré noms per no deixar-me a ningú, però amb comentar que 3 dels participants d’aquesta edició aniran al setembre a la Spartathlon, està tot dit. Els 6 primers vàrem quedar a la mateixa volta (tots amb més de 70km, menys jo que em vaig quedar a les portes) amb canvis de posicions al capdavant en els darrers 5 km’s. En resum. Una cursa de nivell!

Res més que agrair primer a Carles Salvador per la seva feina. Se com es de difícil muntar una cosa com aquesta. També a l’empresa Cargill per la seva col·laboració any rera any. Els que estem allà donant voltes i voltes us ho agraïm molt. Tercer, felicitar també a la gent de la Creu Roja (en especial a la senyora que animava a cada volta “al de la melena” XD ) per estar un diumenge col·laborant per el recapte per al banc d’aliments i finalment a tots els participants. Des dels que van fer una volta fins als que ens vàrem disputar les posicions capdavanteres. Gracies a tots, i fins l’any vinent!

13254720_281682292172231_879421357259363460_o

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s